Ajankohtaista

Kesän 2017 coolein kesätyö!

Julkaistu: 4.2.2017 10:35

Tunnetko Sinä Kuopion keskustan kadut kuin omat taskusi? Oletko sosiaalinen, myyntihenkinen ja nautit asiakaspalvelusta? Miten olisi sporttinen kesätyö Bike Taxilla! Haemme nyt Bike Taxille pyörätaksikuskeja. Pyörätaksikuskit kuljettavat sähkötoimisilla riksoilla asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan Kuopion keskustan läheisyydessä. Bike Taxi oli kesällä 2016 Kuopion positiivisin ilmiö ja kesätyöntekijät pääsivät vaikuttamaan täysin uuden konseptin kehitykseen.

Bike Taxi ei jää ensi kesänäkään laakereille lepäämään! Uusia kuvioita ja ideoita tulee lisää koko ajan. Bike Taxissa pääset mukaan energiseen tiimiin, jossa pääset aidosti kehittämään yritystä omilla mielipiteilläsi. Bike Taxin kyydissä korostuvat hauskuus, ekologisuus ja helppous!

Vaihtoehtoiset palkkamallit! Sinustako kevytyrittäjä Bike Taxiin?

Olemme kehittäneet Bike Taxille kaksi mielenkiintoista ja kannattavaa palkkamallia. Molemmissa malleissa pystyt itse vaikuttamaan kuukausittaisiin tuloihisi. Mikäli koet olevasi yrittäjähenkinen ja motivoitunut tyyppi, sinulla on mahdollisuus ryhtyä kevytyrittäjäksi Bike Taxiin.

Kevytyrittäjänä sinulla on käytössäsi koko toimintakauden ajan oma Bike Taxi! Pääset opettelemaan yrittäjyyttä testatussa ja valmiissa konseptissa. Kevytyrittäjänä sinulla on tukena muu yritys, valmis konsepti, sekä vaikutat omiin tuloihisi ja työaikoihisi. Kevytyrittäjä voit perustaa toiminimen tai toimia laskutuspalvelu ukko.fi:n kautta. Sinä nuori innokas yrittäjähenkinen tyyppi, meillä on sinulle valmis paketti, kysy lisää!

Vaihtoehtona meiltä löytyy myös perinteisempää palkkamallia, jossa työskentelet Bike Taxissa työntekijänä. Palkkasi koostu provisiosta, jonka päälle saat pohjapalkan. Provisiota tietysti kasvatat omalla aktiivisuudellasi ja myyntihenkisyydelläsi!

 

Odotamme sinulta

Työtehtävässä pärjäät, mikäli omaat myyntihenkisyyttä, olet sosiaalinen luonteeltasi ja tunnet Kuopion keskustan alueet erinomaisesti. Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja tykkäät somettaa (esim. työpäiväsi etenemisestä, asiakkaiden kokemuksista). Tässä kesätyöpaikassa pystyt omalla aktiivisuudellasi luomaan itsellesi liikunnallisen työpäivän ja antamaan asiakkaille uudenlaisia elämyksiä. Työssä vaaditaan 18-vuoden ikää sekä vähintään mopokorttia. Palkkaamme 5 kesätyöntekijää kesälle 2017.

Hae laittamalla avoin hakemus 31.3.2017 mennessä! Hakemukset info@biketaxi.fi tai kysy lisää 040-7269075.